FYSISK TRÄNING
- så att din kropp får en ärlig chans -
- Utveckling och spridning av kunskap och förmåga -

Senast uppdaterad: 2016-12-23

Detta är den viktigaste frågan du kan ägna dej åt innan du kontaktar mej för att få hjälp med din träning. Jag kommer ändå att fråga, så du kan lika gärna fundera lite i förväg.

Om du tycker detta är svårt och lite luddigt kommer jag att hjälpa dej i dina grubblerier, men eftersom din egen inre drivkraft är det viktigaste är det bra om du har tänkt igenom detta innan vi träffas.

Behöver du lite inspiration kan du titta på min sida "Varför vill du träna?" om du inte redan gjort det, kanske hittar du något där som du känner igen dej i eller som du kan ta fasta på och fundera vidare utifrån.

Du kan också läsa lite om min träningsfilosofi eller om några grundläggande träningsprinciper. Det kanske kan få igång dina funderingar.

Om du redan nu vet att det är någon speciell typ av träning du är ute efter kan du också titta på de lite mer specialiserade sidorna om de olika träningskvaliteterna så får du lite mer kött på benen. De handlar om habilitetsträning, styrketräning, konditionsträning och funktionell träning.

Är du ute efter att gå ner i vikt har jag en separat sida om det också, med lite bakgrundsfakta och resonemang.
Du kan också se hur teknikidrottare kan ha nytta av fysträning. Denna sida är i och för sig specialinriktad mot ryttare, men principerna är allmängiltiga för alla idrotter där tekniken står mer eller mindre i centrum.
Även träning för barn och ungdom har fått en egen sida.

När du väl har bestämt dej för att fråga om hjälp med din träning kan du se vilka tjänster jag kan erbjuda här, få veta lite mer om hur det kan gå till rent praktiskt och även skicka in en intresseanmälan så kontatar jag dej. Om du inte föredrar att helt enkelt bara ringa!

Mail: jorgen@arnwulf.se Tfn: 070-33 77 481 Adress: Tågarp Dalagård, 272 93 TOMMARP